Ribtastic Saus

Onze geheime formule

Het geheim van lekker vlees zit voor een groot gedeelte in de voorbereiding en de magie van marinade. Ons vlees wordt daarom met een overvloed van marinade op een ambachtelijke wijze klaargemaakt, zodat de smaaksensatie tot diep in het vlees kan trekken.

Met onze goedkeuring bepalen wij of het vlees klaar is voor de BBQ, en bereid kan worden voor onze gasten. Daarna volgt de finale stap in het proces, de Ribtastic Secret Sauce. Met de juiste temperatuur wordt tijdens het grillen de geheime marinade vorstelijke op het vlees gesmeerd zodat de smaaksensatie wordt afgemaakt. Zie hieronder onze heerlijke creaties, you wanna try?

Hoisin Saus

Hoisin, aka de zwarte saus. Een stroopachtige zoet-hartige saus met een zout randje. Deze combinatie smaakt voortreffelijk op onze Ribs. Echt een aanrader.

Ribtastic Original

The Original. Onze zelfgemaakte unieke saus bestaande uit een aantal exotische kruiden en specerijen die ervoor zorgen dat het vlees optimaal tot zijn recht komt. Een beetje zoetig, met een licht pitje. You have to try this one!

Sticky Oriental Saus

Voor de echte “Sticky Sweet Riders” hebben we een bijzonder volle saus gecreëerd, bestaande uit honing en een aantal andere warme smaakversterkers. Deze saus blijft bijzonder goed aan het vlees en aan je vingers plakken.

Fruity Orange

Proef nu onze nieuwe waanzinnige Fruity Orange strike op één van je favoriete gerechten! Deze smaak past perfect bij zowel onze Spareribs als onze wings.

Catering