Samen

May you always be surrounded by good friends and awesome BBQ

Een belangrijk onderdeel van een gezond en geluk leven is het hebben van “meaningfull relationships”. En zeg nu eerlijk, wat is nu een beter moment om lekker te socializen? Precies, lekker tijdens het eten. In veel culturen is men zelfs niets anders gewend; eten doe je samen.

Tijdens het eten onderhouden we onze vriendschappen en familierelaties. Wij geloven daarom in het geluk van gezamenlijk eten en willen niets liever dan mensen samenbrengen met onze unieke BBQ creaties.

Waar wacht je nog op? Invite your friends and organize a BBQ!

header1
header2
header3

Duurzaamheid

Samen genieten, is tevens samen zorgdragen. Zorgen voor het opruimen, zorgen voor de afwas, zorgen voor het minimaliseren van je afval en het beperken van jouw impact op het milieu. Wij van Ribtastic Brothers, dragen ons steentje hierin bij. Duurzaamheid zit diep in onze vezels. Alles wat we doen, doen we met een duurzame gedachte.

Alle producten en materialen die we gebruiken zijn zoveel mogelijk duurzaam. Dat zie je terug in de materialen die we hebben gebruikt voor het maken van onze fiets, in de biologisch afbreekbare verpakkingen en de CO2 die we jaarlijks compenseren.

Wij nemen de verantwoordelijkheid om duurzaam te ondernemen, zodat we samen nog lang kunnen genieten van onze aardkloot.